Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Sobrasada"; δεδομένης της απουσίας περιοριστικών προσθέτων, είναι επιδεκτικό κατανάλωσης φρέσκο, αερισμένο και/ή ωριμασμένο μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης.
Μορφή: κουτί 270g, σακούλα 3,6Kg
Χάρη στην έγχυση 2k ή διπλού συστατικού, μπορούμε να εγχύσουμε δύο υλικά ταυτόχρονα, κάτι που βοηθά στη μείωση του χρόνου, του κόστους και της συναρμολόγησης.
Έχουμε στη διάθεσή σας μηχανές 2k με τεχνολογία περιστρεφόμενης πλάκας, με κλειστές θύρες και μετάφραση.
Παρέχουμε 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου από 4 tdex έως 10 tdex με υψηλή αντοχή και με επεξεργασία UVI, σε διάφορα μήκη ινών και με πιστοποίηση FDA για τρόφιμα σε λευκό, μαύρο και πολύχρωμο.
Μπορείτε να βρείτε ποικιλία εφαρμογών όπως γεωυφάσματα, χαλιά, βιομηχανία αυτοκινήτων και συγκεκριμένα υλικά για τον κατασκευαστικό τομέα.
Παράγουμε 100% virgin ίνα πολυπροπυλενίου από dtex 4 έως dtex 10, σε υψηλή αντοχή και με επεξεργασία UVI σε διάφορα μήκη ινών, και πιστοποιημένα FDA για χρήση σε τρόφιμα, σε λευκό, μαύρο και χρώματα.
Είναι προορισμένα για διάφορες εφαρμογές, γεωυφάσματα, χαλιά, αυτοκινητοβιομηχανία και ειδικά υλικά για την κατασκευή.